DESIGN ♥
PastelCandy -

Inspo <3

27.08.2013, kl.22:12 × 4 Kommentarer

 

Hva syntes dere om dagens inspo?

 

4 Kommentarer

Sverige Tur <3

25.08.2013, kl.02:32 × 0 Kommentarer

Hei.

Skriver kort om dagen idag for jeg er veldig sliten nå og vil legge meg snart. Idag sto vi opp kl 10 siden vi skulle til Sverige idag, men det ble ikke noe av overnatting hos Tante og Onkel siden det kom noe i veien, så det ble bare en sånn dagstur til Norbysenteret.

Det var koslig og jeg fikk handlet masse utsyr som jeg trengte. Jeg kjøpte masse utstyr til Teddy og Psycho, Psycho fikk 1 T-skjorte, 1 Regntøy. Så fikk de begge noen leker du kan ha det morro med og resten stelleutstyr. Psycho var med på sverigeturen og var kjempe flink og rolig, Teddy og Rex leverte vi hos broren min, så skal de være der til imorgen.

Jeg fikk en drømmefanger av pappa idag, noe jeg trengte siden min forrige har vært ødelagt i mange år nå og da funker den jo ikke. Ellers har det vært godis innkjøp, brus bokser og filmer. Jo vi fikk også burger og lyxshake av pappa idag når vi kom frem :D

Nå orker jeg ikke å skrive mer, er utrolig trøtt nå =.="

Natta folkens <3

 

0 Kommentarer

Be careful what you wish for. There's always a catch

23.08.2013, kl.01:24 × 2 Kommentarer

2 Kommentarer

Travel periode

23.08.2013, kl.00:02 × 2 Kommentarer

Hei hei.

Nå har det vert lite blogging for tiden, men det kommer på grunn av at det har vært litt travelt for tiden og jeg er veldig sliten nå. Nå sitter jeg sammen med Kim å slapper og ser på Boomerang <3

Til lørdagen skal vi dra til sverige, da skal vi overnatte hos Tante og Onkel. Det er lenge siden sist så jeg gleder meg masse <3

Hva skal dere i helgen?

2 Kommentarer

Fortiden tar meg igjen

19.08.2013, kl.21:13 × 3 Kommentarer

Tankene kommer og går.

Tenker på ting som jeg ikke burde, tenker for mye, tenker for dypt, helt til det blir for mye... Tenker på fortiden, den tar meg stadig igjen alt for ofte. Jeg er så lykkelig kan ikke tankene godta det, må de komme å ødelegge alt?

Tenker jeg går å legger meg, orker ikke mer akkurat nå...

Natta.

3 Kommentarer

Scooby dooby doo xD

19.08.2013, kl.20:53 × 0 Kommentarer

Jag klarte bare ikke å la være å le xD

0 Kommentarer

Ikke skole i år heller.

19.08.2013, kl.20:31 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Nå sitter jeg her og er utrolig sliten og slapper av. Det ble ikke noe av å begynne på vgs i år heller, jeg takler det ikke, jeg trørr ikke. Jeg ringte pappa å snakket med han om det og han var enig om at jeg burde vente til neste år, for pappa la merke til det på hele meg at jeg ikke var klar og egentlig bare presset meg selv. Kim var også enig om at jeg skulle vente til neste år for da er jeg mere klar for det. Ingen av dem hadde noe mot at jeg hadde begynt i år, men begge er redde for at viss jeg presser meg selv for mye at jeg skal falle tilbake.

Jeg har jo fått brev fra barnevernet og bupa angående det med angsten, depresjonen min og PTSD min. Der står det også at jeg skal bruke den tiden jeg trenger og ikke presse meg for mye og ta det mer som det kommer. Å det skal jeg gjøre, så neste skoleår skal jeg søke og alt, sånn at jeg er klar.

Men uansett idag bestemte meg og pappa oss for å finne på noe sammen, for å få meg på andre tanker. Det var utrolig lenge siden sist meg og pappa har gjort noe sammen alene. Kim var på jobben da. Vi dro på Revetal etter vi hadde vært ute med Psycho og Teddy, der fikk jeg også ett par tusjer som jeg har ønsket meg utrolig lenge, de er ment til å tegne med, så gleder meg til å teste dem ut! Pappa kjøpte også sånn halvferdig laget vafler til meg og Kim. Vi spiste også softis med oreo på <3

Jeg kom ganske tidlig hjem igjen, så det var forsatt lenge til Kim kom hjem fra jobb enda, så jeg bestemte meg når kl hadde blitt halv 2 å legge meg til han kom hjem. Han kom hjem kl 3 <3 Vi lagde vafler til middag og vi puttet to skjeer med vaniljesukker oppi røren :3 så ble det vafler med vaniljesmak <3

Nå er Kim på bandøving, så jeg bare slapper av litt på sofaen ^^,

Disse fikk jeg av pappa idag <3

Liker du å tegne?

Er du sliten?

0 Kommentarer

Skal, skal ikke?

19.08.2013, kl.00:15 × 2 Kommentarer

Hei hei.

Nå sitter jeg her å tenker på dagen imorgen. Imorgen er det første skoledag på vgs for mange, jeg har ikke søkt på noen ting, jeg hvet hva jeg har lyst til, men hvet ikke om jeg tørr. Jeg er rett og slett livredd. Imorgen skal meg og pappa dra til Melsom vgs og spørre om det er ledig plass på Naturbruk, med fordypning i hund. Om jeg ikke ombestemmer meg på grunn av angsten min.

Pappa skulle hente meg så fort han blir ferdig på jobb imorgen tidlig, så drar vi avgårde.

En stor del av meg har virkelig ikke lyst til dette, jeg aner virkelig ikke hva som er riktig for meg. Alt blir så brått på for meg og jeg aner ikke om jeg takler det. Bare tanken på å ta buss hver dag gjør meg helt nervøs og at jeg får knuter i magen... Alle menneskene, alt egentlig.. jeg hvet virkelig ikke.

Jeg er så nervøs nå at jeg vil ikke legge meg egenltig, jeg er helt våken nesten.. Ghaaaa

Sliter du med angst?

Gruer du deg til imorgen?

2 Kommentarer

Tumblr 1 og Tumblr 2

18.08.2013, kl.04:19 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Forkjellen mellom Tumblr 1 og Tumblr 2 er at.

Tumblr 1: På denne tumblr'en har jeg bare anime/manga bilder. Å det er på denne jeg også legger ut mine bilder som er mine som jeg har selv tatt eller venner. Så på denne bloggen får dere også se bilder fra min hverdag iblandt.

Timblr 2: Her legger jeg bare bilder som er fra virkeligheten som inspirerer meg eller beskriver meg. Bilder fra eks filmer, dyr, mote, hår og mennesker. All insfoen som er på denne tumblr'en linker over til tumblr 1.

Følger du noen av tumblr'erne mine?

Hvem av dem likte dere best?

 

0 Kommentarer

Lørdagskos <3

18.08.2013, kl.01:10 × 0 Kommentarer

Hei hei ^^,

Jeg glemte helt å blogge om igår, så tenkte å fortelle litt om det nå.

Igår sto meg og Kim opp kl 2 så begynnte vi å gjøre oss klare, vi skulle på kino og se Monsteruniversitetet! Det var utrolig lenge siden sist jeg hadde vært på kino. Ole Henrik kunne ikke bli med alikel siden noe kom i veien, men meg og Kim dro på kino forde. Det var faktisk første gangen meg og Kim hadde vært på kino sammen og jeg syntes det var utrolig koslig. Når vi kom til kinoen var vi litt seint ute, så vi bestemte oss å se på den neste som går som ble i 3D, imens vi ventet så spanderte Kim mat på Subway, nom nom.

Idag har vi tatt det rolig, eneste Psycho har vert skikkelig masete idag og sutrete, så han vekte oss tidlig på morgenen og han ga seg ikke før jeg hadde tatt han ut en tur. Etter det la jeg meg igjen sammen med Kim. Seinere på dagen dro vi til butikken og handlet i lørdags godt og en film, pappa kjøpte FrankenWeenie, det er en kjempe fin film.

Nå venter jeg på at Kim kommer tilbake siden han skulle avgårde for å fikse noe ^^,

"Jeg tegnet akkurat Pickachu <3"

Hva syntes dere om tegningen?

Hva har dere gjort idag?

0 Kommentarer

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits