DESIGN ♥
PastelCandy -

Just a girl that living in another world.

31.07.2013, kl.01:22 × 2 Kommentarer

Hva syntes dere om bildene?

2 Kommentarer

Blogg pause

26.07.2013, kl.02:54 × 0 Kommentarer

Hei hei <3

Jeg kommer ikke til å blogge så mye fremover, for den pc'en jeg har nå er ikke særlig god å bruke.

Men jeg kommer antagelig vis til å få en ny pc i neste måned, en MacBook pro!!! Noe jeg har ønsket meg i mange år.

Jeg lover at når jeg får meg den så blir det masse blogging fremover!

0 Kommentarer

Meg og Kim har blitt forlovet <3

25.07.2013, kl.01:18 × 7 Kommentarer

Hei, i det siste har skjedd mye, men trur det blir litt vel mye å ta igjen alt det nå, hehe.

Men uansett tenkte jeg å fortelle dere litt om hva som skjedde igår! Ghaaa får bare masse sommerfugler i magen av å tenke på det! Jeg og Kim ble forlovet, det var jeg som spurte han, hvet mange syntes det er rart når ei jente spørr, men det er vel ikke så nytt ifra min side i familien for vi gjør ting på våres egen måte. Vi var hjemme hos meg midt på natta, så skrev jeg en side der det sto hvor mye han betyr for meg og hva jeg føler for han, når han bladde til neste side sto det "vil du forlove deg med meg?" Han svarte ja! Noe dere sikkert skjønte fra begynnelsen av innlegget.

Nå er jeg bare utrolig lykkelig for det er bare oss to sammen og jeg håper jo på at det kan vare evig. Vi har ikke noen forlovelses ringer enda, men det er ikke sånn mega viktig mener jeg da, for man må ikke ha ringer for å være forlovet, det tar vi som det kommer. Jeg mener at når man er forlovet har man lovet hverandre å en dag gifte seg med hverandre, at det er et tegn på at det er bare dere to, at man skal støtte hverandre og være der for hverandre, det er på en måte et usynlig bånd som viser at det er dere to og ingen andre. Et tegn på at man virkelig elsker hverandre. Det betyr også mye mer, men vanskelig å beskrive.

Jeg hvet også at mange mener at det er for tidlig for meg og at jeg kaster bort livet mitt. Men jeg mener noe helt annet, jeg hvet at det kanskje ikke varer evig som mange sier, men man hvet egentlig aldri om noen som helst forhold kommer til å vare, så jeg kan ikke akkurat la ting la være i livet bare fordi at det kanskje en dag blir slutt, jeg tar heller sjanser i livet. Jeg føler at Kim gjør meg lykkelig og jeg elsker han av hele mitt hjerte, så dere kan si hva dere vil, men jeg er lykkelig nå og vil heller ta en sjans og håpe på at det varer evig. Men uansett hva som vil skje i framtiden vil han være i mitt hjerte.

Jeg er heller ikke den type jente som vil ha masse smykker og ringer, så forlovelses ringen er ikke så viktig at jeg må ha det, for det er jo ikke ringen som holder oss sammen, det er jo kjærligheten vi har for hverandre. Grunnen til at jeg selv spurte om han ville forlove seg med meg, var fordi jeg er ikke typen jente som går rundt å venter på at sånt skal skje og blir furten om det ikke skjer. Jeg velger heller å ta sjansen om å spørre selv, jeg ser ikke noe forskjell i om det er ei jente eller en gutt som spørr.

Det viktigste nå er at meg og Kim er lykkelige sammen nå <3

Er du forlovet?

Mener du at ei jente kan også spørre?

Hva er dine meninger når det gjelder forlovelse?

 

7 Kommentarer

Vikestranda <3

21.07.2013, kl.22:51 × 0 Kommentarer

Hei hei <3

Idag har jeg vært på Vike stranda sammen med Kim og Anne Renate, Malin, Vanja og Stine. Det var utrolig koslig og vannet var varmt og deilig, jeg ble faktisk litt brunere idag også da! Etter hvert ble det til at meg og Kim dro hjemom pappa fordi jeg skulle noe, så dra tilbake igjen. Når vi kom dit hadde pappa fått mopeden til å gå som den skulle, for han hadde prøvd å fikse den idag. Så jeg bestemte meg for å kjøre tilbake til stranda, å det gikk visst ganske så bra, selv på grusveien <3

Når vi kom tilbake så dro de fleste hjem igjen, å da tokk meg og Kim ett bad aleine <3 Når vi skulle dra hjem så ville ikke mopeden gå helt som den skulle igjen, men det kommer av at det var for lite batteri på den og tennpluggen er dårlig. Så pappa kom å hentet meg og Kim kjørte mopeden hjem til pappa. Så etter det kjørte pappa oss tilbake sånn at Kim kunne hente bilen sin igjen, så dro vi hjem igjen<3

Nå skal jeg spise middag og kose meg med pokemon sammen med Kim <3

0 Kommentarer

Hei, nå sier jeg ting rett ut som de er.

18.07.2013, kl.22:41 × 1 Kommentar

Hei, nå sier jeg ting rett ut som det er. 

Jeg orker rett å slett ikke mer, jeg er lei og sliten. Folk svikter meg når jeg trenger dem mest, de går fra meg og forlater meg. Jeg tilgir folk alt for fort, for jeg klarer ikke å tro på at folk er i stand til å gjøre noe fælt mot et annet menneske, jeg tror for godt om dem. Jeg har alltid vært der for folk når dem trenger meg, men når jeg trenger noen så forlater dem meg og snakker heller stygt bak ryggen min. Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Jeg har aldri klart å være slem mot en person, selv ikke når de er jævlige mot meg, men det er fordi jeg hvet hvordan det er og føles når noen er slemme mot noen.

Igår prøvde jeg på selvmord igjen, hvet mange mener jeg ikke er i stand til å tørre det og mener jeg gjør det for oppmerksomhet. Men det er ikke sant det lover jeg. Det er det at jeg takler ikke fortiden min, der er det ubeskrivelig mye dritt. Når jeg får de anfallene så er jeg nesten ikke meg selv lengre, noe av det er meg, men det meste ikke. Jeg tenker ikke over hva jeg utfører eller gjør. Jeg kan være redd, men plutselig bare gjør jeg det. Jeg har prøvd på selvmord flere ganger før, men mislykkes, ikke fordi jeg er redd, men fordi noen har klart å stoppe meg. Jeg kan gi ett eksempel på hva jeg har gjort. Jeg tokk rundt 30 Zoloft 50-100mg tabletter og kuttet meg opp på armene, ansiktet, halsen og brystet. Men det kom en person inn å rett etter det og han hjalp meg ut av det. Han passet på meg hele natten sånn at jeg ikke skulle komme i koma, for det kunne faktisk skje viss jeg sovnet.

Igår mistet jeg en venn som betydde utrolig mye for meg, jeg mistet et vennskap fordi jeg fikk et annfall og skulle til å utføre et selvmord, jeg hadde stukket av og skulle gå i veien. Jeg hadde ikke gjort noe mot den personen, ikke sagt noe en gang. Så jeg føler alt har vært falskt nå, for jeg trudde personen brydde seg nok om meg til å ikke forlate meg og snakke stygt til meg i sånn situasjon. Det var ikke den personen sin feil at jeg skulle utføre dette en gang.

Grunnen til at jeg ville utføre dette var fordi fortiden min, jeg takler den ikke. I tilegg fant jeg ut enda en ting om fortiden min som tokk knekken på meg på alvor, noe som fikk meg til å føle meg verdiløs, noe som fikk meg til å føle at jeg kastet bort 3år med den personen. Jeg er utrolig følsom og de 3 årene betydde mye for meg, men mer jeg får vite og fnne ut i ettertid gjør meg usikker. Jeg er en person som ikke hater en annen når man ikke går sammen mer, jeg vil heller tenke på den tiden vi hadde en gang som noe fint og nå er vi venner. Men jeg hvet ikke om jeg klarer dette mer.

I tilegg rett etter så forlater vennen min meg. En jeg stolte på, en som fikk selvtillitten min opp, en jeg hadde tilgitt, en jeg elsket som venn, en jeg ikke har gjort noe galt mot, en som fikk håpet mitt opp, en som fikk meg til å føle at jeg i det hele tatt betydde noe, en jeg ikke ville skulle dra fra meg.

Jeg hvet ikke om jeg egentlig har noen venner, jeg vil egentlig gjerne vite hvem som egentlig er mine virkelige venner og godtar meg for den jeg er. Jeg er utrolig redd nå, jeg føler meg rett å slett verdiløs og vil egentlig bare forlate denne verden, men kjæresten min og familien min holder meg igjen her og jeg elsker dem utrolig høyt. Men jeg hvet ikke lengre om det holder snart mer, for jeg har mistet håpet mer og mer... det er egentlig mye mer jeg vil skrive mer her nå, men jeg gir meg for denne gang. Ville bare dele mine tanker med dere sånn at dere hvet.

Det eneste jeg spør om nå, om litt hjelp fra dere. Jeg vil vite hvem som egentlig bryr seg om meg og vil ha meg som venn, det er alt akkurat nå... Jeg hvet egentlig ikke hva som kan hjelpe meg ut av denne situasjonen, men håper kanskje jeg finner ut det snart før det er for seint...1 Kommentar

Hvem er jeg egentlig?

17.07.2013, kl.03:13 × 1 Kommentar

Hei hei..

Jeg må innrømme nå at jeg har det ikke lett, dere forstår sikkert ikke... Jeg hvet jeg har det bra nå når det gjelder mye, men tankene mine er ikke på plass. 

Jeg tenker hver eneste dag i hvert sekund på selvmord og overalt jeg går ser jeg forskjellige muligheter å gjøre det på. Men jeg gjør det ikke, for jeg klarer ikke tanken på å skuffe de nære meg. Jeg får stadig spørsmålet '' Hvorfor skal du tenke sånn nå, du har jo ikke noe grunn til det '' Jeg skjønner jo dere som sier det, men det er ikke så lett. Jeg har virkelig ikke kontroll over tankene, uansett hvor glad jeg er så er det alltid noe. Jeg klarer det virkelig ikke, det er for jævlig rett å slett.

Jeg har sluttet med å skade meg, ja det har jeg. Men jeg har begynnt med andre ting, ting ikke familien min hvet om, ting jeg ikke vil si, for jeg hvet de vil bli skuffet. Jeg hvet jeg har gått en virkelig feil vei nå, en blind vei og jeg kan ikke snu. For lysten er så høy nå at ingen kan kontrollere den, jeg vil heller ikke bli stoppet. Jeg vil ikke ha mer hjelp, jeg tror ikke på sånt mer, jeg har gitt opp. Det er bare om å overleve hverdagen nå.

Jeg er ikke lenger ett englebarn, jeg er ikke lengre den jeg var, det er rett å slett få som skjenner meg nå. Jeg er ikke den dere skjente, hun er borte for alltid. Alt dette bare fordi jeg gjør mine egne valg, jeg har blitt til den jeg egentlige meg. Jeg hvet at få av dere egentlig ikke vil like meg om dere får vite...

Men alt er bare vondt innvendig nå... hade.
1 Kommentar

The truth is..

15.07.2013, kl.22:56 × 0 Kommentarer

 

Hva syntes dere om dagens inspo?

0 Kommentarer

Sverige tur!

15.07.2013, kl.22:39 × 2 Kommentarer

Hei hei :)

Idag har jeg vært på Sverige tur, det var utrolig koslig. Så jeg er utrolig sliten nå, etter masse gåing og sånt. Det var kjæresten min Kim som kjørte idag, Ann helen og Espen var også med, det var jo dem som kom på ideen med å dra til Sverige sammen <3

Viss dere lurer så har ann helen blogg også, hennes blogg er http://cigarettes.blogg.no/ <3

Det var ivertfall en skikkelig kose tur <3

Her venter vi på å komme inn i båten :)

Kim kjøpte svele til meg når vi kom inn på båten <3

Å jeg klarte ikke å la være å begynne å ta fra brettet mitt! :D

Sukkerspinn! <3

Nom nom nom <3

Syns sukkerspinn ser vakkert ut <3

Kjæresten min er flink å kjører <3 :3

På vei hjemover

Nom reker er såå godt :3 Fikk av kjæresten min <3

Kim koser seg <3

Seee fine nye genseren min som jeg fikk av kjæresten min Kim <3 Elsk!!!!

Endelig har Psycho fått seg ordentlig mat og vann skål :3

Bak på ryggen på genseren :)

Foran :)

Hva har dere gjort idag?

Har noen av dere vært i Sverige i det siste?

2 Kommentarer

Foto - Psycho leker ute

14.07.2013, kl.22:47 × 2 Kommentarer

Hva syntes dere om bildene?

2 Kommentarer

Dagen igår c:

14.07.2013, kl.19:27 × 0 Kommentarer

Hei hei :)

Grunnen til at jeg ikke blogget igår var på grunn av allergien, allergien min har blitt så ille i det siste. Men fikk jo beskjed om at allergien kom til å bli værre med tiden som går.. Men nå tåler jeg ikke en gang å være hjemme hos pappa, så jeg er hos kjæresten min Kim <3

Jo forresten igår så var meg og Kim på fest hos Chris og Kristine, det var kjempe koslig. Nesten alle søskene mine var der også. Jeg valgte å ikke drikke noe med alkohol på grunn av etter forrige helg som var, hehe. Men selv om jeg slet veldig med allergien så var det koslig :)

Her er det litt bilder fra igår:

Hva har dere gjort i helgen?

Hva syntes dere om bildene?

0 Kommentarer

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits