DESIGN ♥
PastelCandy -

Elsker deg gutten min

10.10.2013, kl.08:47 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Jeg hvet at jeg ikke blogget igår, men det kommer av gode grunner, jeg var hos kjæresten min, hadde overnattet fra tirsdagen-onsdagen. Det var herlig å få se han igjen, sånn at jeg fikk at jeg fikk klemt han masse og kysset han. Det var ikke akkurat lett å dra hjem igjen, for å si det sånn.

Nå jeg kom hjem, kom jeg hjem til to glade gutter som hadde savnet meg, Teddy og Shadow. De gjorde meg i bedre humør, selv om jeg var ganske så sliten. Men jeg prøvde å tenke positivt, at nå er vi sammen igjen og sånn skal det være for alltid, jeg møter han til fredagen igjen. Vi pratet hele tiden på skype når jeg kom hjem, etterhvert seint på kvelden bestemte Kim seg for å komme hjem til meg og overnatte til idag, jeg sa at han kunne velge selv, men jeg har ikke noe imot det. Grunnen til at jeg svarte sånn var fordi, jeg ville ikke presse han heller, men han kom til meg og jeg ble utrolig glad! Han brukte mopeden min for å komme hit siden den var hos han. Nå har han dratt på jobb igjen for en liten stund siden.

Han kommer kanskje i kveld faktisk "bare kanskje" men det er lovå håpe.

Akkurat nå sitter jeg å er litt redd, jeg hadde ett mareritt når jeg sov, heldigvis var Kim her, så når han sto opp fortalte jeg alt og han roet meg meg, men nervøsiteten er der forsatt.

0 Kommentarer

Ekte kjærlighet, finner alltid veien tilbake <3

08.10.2013, kl.01:53 × 5 Kommentarer

Hei hei alle sammen!

Jag har gode nyheter til dere! Meg og Kim er sammen igjen, det skjedde tidligere på dagen. Akkuratt nå gleder jeg meg super masse til imorgen, for da skal jeg hjem til Kim og overnatte til onsdag, det blir koslig. Tenkte å legge meg så fort som mulig nå, vil bare dagen skal komme og dra avgårde til han, sånn at jeg kan holde rundt han og kysse han. Gleder meg!!!!

Forresten jeg fikk ny mobil av pappa idag! Den nyeste Iphone'en " Iphone 5" <3

Kose lua jeg fikk fra han, den lukter forsatt Kim <3

5 Kommentarer

Dagen idag ( Bilder )

03.10.2013, kl.23:23 × 2 Kommentarer

Hei hei.

Idag har det vært en ganske rolig dag. Jeg lå i sengen til kl 4, da kom Kim hjem ♥ Vi har for det meste sett på tv, spist kake, trent Teddy og Shadow, slappet av osv. Det er deilig med sånne dager også.

Imorgen har Kim fri, så skal vi møte bestemor i byen kl 3, etter vi har vært i byen så skal vi hjem til pappa og overnatte til søndagen. I morgen får vi også møte han ene broren min, han er utrolig lenge siden jeg har sett nå så det blir hyggelig. Han skal også være hos pappa helt til søndagen :D

Nå slapper jeg av og ser på tv. Her er det noen bilder fra idag.Hva har dere gjort idag?

2 Kommentarer

Gif er elsk

01.10.2013, kl.11:29 × 4 Kommentarer

http://static.gifpal.com/uimages/ac3471ogzqG.gif

Måtte bare, hihi ^^, Liker gif'er, de er morsomme og litt gøy å leke seg med.

4 Kommentarer

Lykkelig

01.10.2013, kl.01:57 × 0 Kommentarer

Hei hei ♥

Idag har dey vært en rolig dag for meg ivertfall, jeg sov til langt ut på dagen siden jeg var lenge våken i natt som var. Ops, jeg ser nå at kl er 01:47. Sorry for sein blogging, men sånn er jeg bare, blogger når det passer for meg. Ellers har jeg slappet av sammen med kjæresten min idag og spilt en del på pc'en, vi kjøpte også en pizza på Jafs idag, omnomnom :3

Men hvet dere hva eller?? Gjett hvem som har bursdag til onsdagen, det er Kim! Meg og pappa har allerede planer klare og vi har kjøpt gave til han ;) så gleder meg masse, har allerede gjort han nyskjerrig på hva vi skal gjøre den dagen, men det får han pines med helt til onsdagen ^^,

Men kanskje jeg skal begynne å tenke på å gjøre meg klar til senga nå? Men uansett det er ikke så lett å sove når jeg har så mange tanker i hodet, alt fra negativt til positivt, men det er mest positivt. Er så lykkelig for at jeg har gutten min Kim <3

(Sorry for uklart bilde)

0 Kommentarer

Tv kos

29.09.2013, kl.01:06 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Idag startet dagen min ganske dårlig, den startet med snufsing, hodepine, rennende øyne osv.. men fant ut iløpet av dagen at det bare var allergien. For hver gang vi forlot rommet eller kjøkkenet så ble jeg bedre igjen, men når jeg ko tilbake dit ble eg værre. Så da er det bare på tide å få tørket støv av soverommet mitt og kjøkkenet, så kommer vel det til å bli bedre.

Meg og Kim har bare tatt det rolig idag og slappet av, eneste at det har vært litt kjøring idag da. Nå sitter vi å ser på  tegneserier og Teddy koser på fanget mitt <3

Er ikke Teddy skjønn?? <3

 

 

0 Kommentarer

Hos psykologen ( ellers har dagen bare vært kos )

27.09.2013, kl.03:46 × 4 Kommentarer

Hei hei.

Idag tidlig var jeg og pappa avgårde innom psykologen min for å prate om de vanlige tingene. Jeg er der hver 14 dag og noen ganger lengre mellom hver gang, men jeg har selv bedt om at det skal være så lange mellomrom. Det kommer på grunn av at jeg blir så utrolig sliten av å dra dit, det tar utrolig på energien å prate om fortiden min, for det er så mye vondt som er så vanskelig å prate om.

I det siste har jeg klart å kontrollere tankene og meg selv mye mer, noe jeg selv er ganske stolt av. Men jeg blir fort sliten av ingenting, men det kommer jo på grunn av angsten min og PTSD. Men det hjelper masse når jeg har Kim og pappa som alltid er der for meg når jeg trenger dem.

Etter jeg hadde vært hos psykologen var jeg ganske så sliten og ødelagt, ble jo sittende der ganske lenge idag for å prate og jeg skjente jo at jeg ble litt sånn små irritert innvendig av alle de teite spørsmålene, så ja var deilig å komme seg ut derifra og vite at det er 3 uker til neste gang.

Så dro meg og pappa avgårde for å handle litt matvarer, så slapp pappa meg av hjemme hos Kim. Da kom jeg hjem til to glade hunder, Shadow var ganske så klar for å komme seg ut en tur også. Etter en liten stund kom Kim hjem og da klarte jeg endelig å slappe av helt invendig. Kim gjør at jeg føler meg så trygg og får meg til å være helt rolig. Så hittil idag har vi bare koset oss, sett på tv og spilt på pc'en.

Kim var også så hyggelig og flink idag at han lagde fløtegratinerte poteter!

Hva har dere gjort idag ( eller skal jeg si igår? )

Ps, jeg er litt natt ugle c:

4 Kommentarer

Miss you

20.09.2013, kl.22:14 × 0 Kommentarer

Hei hei ^^,

Idag har meg, Kim og bestemor vært på besøk til graven til mamma. Bestemor fikset noen nye blomster og pyntet opp med en nydelig pyntegjenstand som var en liten pus, for alle hvet jo hvor glad mamma var i katter. Det er rart å stå der foran graven til mamma, tankene kommer og strømmer inn. Tanken på at hun ikke er her mer og aldri igjen vil komme tilbake, jeg savner henne så sårt.

Merkelig hvordan tiden har gått siden hun var her og hvor forandret alt har blitt, det er ingen ting som er det samma lengre. Det har jo skjedd en del positive forandringer også siden mamma ble borte fks, jeg har fått meg to hunder til ( Teddy og Shadow ), har fått meg verdens beste kjæreste ( Kim ) som støtter meg igjennom alt og er der for meg uansett hva, meg og pappa har fått et mye mer nærmere fohold til hverandre ( prater mer sammen en før, gjør mer ting sammen. Det er jo også flere positive ting som har skjedd..

Men det er masse negative ting og, depresjonen min ble værre en før, julen kommer aldri til å bli den samma ( Mamma var vel verdens mest elskede jule elsker, det var nisser overalt! ), mamma var den eneste som forstod meg siden hun hadde opplevd mye av det samma ( meg og henne var veldig like ), ting har blitt mye mere stille, angsten har blitt mye større osv..

Men jeg kommer aldri til å glemme henne, hun betyr alt for meg, uansett om hun har gjort en del dumme ting, men hun er et menneske, hva kan du forvente for vi gjør alle gør feil.

0 Kommentarer

Lørdagskos

07.09.2013, kl.23:58 × 2 Kommentarer

Hei hei.

Idag har vi bare hatt en rolig dag, som dere hvet så sto vi opp tidlig idag. Men uansett etter det dro vi en tur til Kim for å fikse noe greier, så møtte vi pappa på revetal, så dro vi hjem til pappa, spiste middag, så is. Etter det gikk vi en tur igjen til stranda med alle hundene. Når vi kom tilbake så vi en film som gikk på tv. Nå skal meg og Kim snart dra til han igjen for å ta en dusj.

Imorgen skal vi i bursdag til noen i familien, det gleder jeg meg masse til!

Bilder fra idag:

Hva synes dere om bildene?

Hva har dere gjort idag?

2 Kommentarer

Konsert på Trestock'en.

01.09.2013, kl.18:11 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Igår var det en koslig dag, vi var på Trestock'en og etter det i en bursdag fest. Det var koslig og gøy på Trestock'en, Kim var med å spilte på konserten. Han er med i bandet Apocalypto, han spiller bass gitar. De er ordentlig flinke! Pappa ble med for å se på konserten han også, det var flere band som spilte, men vi måtte dra etter bandet til Kim var ferdig siden vi skulle i en bursdag. Vi var ikke der så lenge siden vi hadde jo lovt pappa å være med han også, vi kom jo egentlig midt i burdagen på grunn av konserten.

Vi var slitne når vi kom hjem. Meg og Kim bakte en sånn halvferdig sjokoladekake. Så slappet vi av resten av kvelden foran tv og pc'en <3

Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder igår siden jeg glemte kameraet mitt hjemme :/

0 Kommentarer

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits