DESIGN ♥
PastelCandy -

På stranda med hundene ( Bilder )

04.10.2013, kl.20:09 × 3 Kommentarer

Hei hei.

Det har vært noe positivt idag, for det første broren min er på besøk hos pappa også! For det andre, meg og Kim tokk en tur med hundene ned på stranda og da passet jeg på å ta litt bilder ;)

Her er det bilder fra idag " ikke redigert "Hva syntes dere om bildene?

3 Kommentarer

Teddy bader ( bilder )

22.09.2013, kl.19:14 × 1 Kommentar

Hei hei :)

Idag har vi tatt det ganske rolig og bare slappet av, seinere på dagen tokk vi en tur på stranda med hundene og jeg skal si at Teddy stor koste seg som vanlig <3

Her har vi bilder fra turen til stranda.

Hva syntes dere om bildene?

Elsker hunden din vann?

1 Kommentar

Morgentur

07.09.2013, kl.10:15 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Idag har vi vært på en lang morgen tur med Shadow. Det var egentlig ganske koslig selv om jeg var drit trøtt siden det var ved 7 tiden, men jeg og Kim våknet nok etter turen til at vi ikke klarer å legge oss igjen. Så nå slapper vi av på hver våres greier, han spiller Diablo 3 på PS3 og jeg slækker'n med pc'en.

Mens vi hadde vært på tur istad stjelte visst Teddy noen pizza biter, så han hadde visst kost seg..

Men det tokk ikke lange tiden før vi tokk en tur til og da tokk vi med Teddy også, da dro vi til stranda. Teddy badet masse og hoppet fra brygga og dukket under vann. Shadow var litt mere usikker på vannet, men det kommer seg etterhvert, han turte ivertfall å gå til brygga selv.

Det blir nok flere turer til stranda idag c:

Har dere vert på tur idag?

0 Kommentarer

Shadow

07.09.2013, kl.00:19 × 5 Kommentarer

Hei hei.

Idag har vi vært å hentet det nye familie medlemet Shadow. Han er helt herlig <3 Vi kjørte helt til Notodden for å hente han. Han er en Border Collie for dere som ikke har fått det med.

Her er et bilde av han, dere skal få bedre bilder av han en av de nermeste dagene.

Hehe, han sovnet sånn på fanget mitt, er han ikke søt? <3

Hva syntes dere om Shadow?

Har du hund?

5 Kommentarer

Nytt familie medlem imorgen <3

06.09.2013, kl.00:42 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Idag startet dagen med at pappa hentet meg og at jeg var med han på dagen til det nermet seg at Kim kom hjem fra jobben. Jeg måtte jo passe på å komme hjem før han siden jeg hadde husnøkkelen. Nesten hele dagen min har bestått av å skikke på finn.no, men når jeg og Kim hadde sittet å sett på hunder en stund bestemte vi oss til slutt for en Border Collie, vi fant ett søtt lite kull som vi skal dra imorgen å se på, vi kommer antageligvis hjem med ett nytt familie medlem og da får Teddy seg en ny venn.

Det blir spennende å se, jeg hvet jo utrolig mye om den rasen og jeg har ikke noe imot hunder som trenger masse aktivitet. For da får jo jeg kommet meg ut mer også og finne på mer! hehe. Vi har allerede tenkt på ett navn, Shadow. Er ikke det fint?

Uansett imorgen skal jeg passe på å ta litt bilder av den lille søtingen som kommer hit.


Søtt bilde av Teddy gutten min <3

0 Kommentarer

Nå har Psycho fått nytt hjem

04.09.2013, kl.21:20 × 2 Kommentarer

Hei hei.

Idag våknet jeg mye tidligere en vanlig, har ikke noe imot det egentlig. Kim hadde fri idag også, noe som var veldig bra siden idag kom en som skulle kanskje kjøpe lille gutten Psycho. Vi har ryddet, værtt hos dyrlegen å hentet papirer på bytting av eier, hentet noen greier hos pappa, så fikk vi besøk til slutt.

Det gikk bra idag, jeg var veldig nervøs siden jeg har aldri solgt en hund før. Men hun som kom innom og Psycho hadde en utrolig bra kjemi sammen og Psycho likte henne veldig godt. Så nå har han kommet til et fint hjem. Jeg kommer til å holde kontakten med henne over facebook.

Det er litt rart uten lille gutten her mer, men jeg hvet han har det godt nå.

For dere som lurte grunnen til at jeg måtte omplassere han er fordi det var ikke riktig rase for oss, jeg hadde lest og alt om rasen. Men nå hadde jeg fått beskjed om å ikke ha noen dyr av legen på grunn av allergi mot dyr. Dermed kunne jeg ikke ha Teddy mer, så da fikk jeg meg en Chinese Crested siden de er allergivennlige. Men etter jeg hadde fått han fikk jeg vite at jeg ikke hadde allergi mot dyr, men bare for husstøv, støv og husmidd. Dermed fikk jeg Teddy tilbake og ting ble ikke helt etter planen. Men vi har bestemt oss for at Teddy skal få seg en kompis med tiden som kommer.

Her er ett bilde fra Psycho var litt mindre sammen med meg <3

Kommer dere til å savne Psycho?

Noen som har opplevd noe lignende?

2 Kommentarer

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits