DESIGN ♥
Elsker deg gutten min (PastelCandy)

Elsker deg gutten min

10.10.2013, kl.08:47 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Jeg hvet at jeg ikke blogget igår, men det kommer av gode grunner, jeg var hos kjæresten min, hadde overnattet fra tirsdagen-onsdagen. Det var herlig å få se han igjen, sånn at jeg fikk at jeg fikk klemt han masse og kysset han. Det var ikke akkurat lett å dra hjem igjen, for å si det sånn.

Nå jeg kom hjem, kom jeg hjem til to glade gutter som hadde savnet meg, Teddy og Shadow. De gjorde meg i bedre humør, selv om jeg var ganske så sliten. Men jeg prøvde å tenke positivt, at nå er vi sammen igjen og sånn skal det være for alltid, jeg møter han til fredagen igjen. Vi pratet hele tiden på skype når jeg kom hjem, etterhvert seint på kvelden bestemte Kim seg for å komme hjem til meg og overnatte til idag, jeg sa at han kunne velge selv, men jeg har ikke noe imot det. Grunnen til at jeg svarte sånn var fordi, jeg ville ikke presse han heller, men han kom til meg og jeg ble utrolig glad! Han brukte mopeden min for å komme hit siden den var hos han. Nå har han dratt på jobb igjen for en liten stund siden.

Han kommer kanskje i kveld faktisk "bare kanskje" men det er lovå håpe.

Akkurat nå sitter jeg å er litt redd, jeg hadde ett mareritt når jeg sov, heldigvis var Kim her, så når han sto opp fortalte jeg alt og han roet meg meg, men nervøsiteten er der forsatt.


Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits