DESIGN ♥
Ødelagt, Redd og Nervøs. (PastelCandy)

Ødelagt, Redd og Nervøs.

06.10.2013, kl.14:29 × 0 Kommentarer

Nå sitter jeg her, helt ødelagt, sliten, redd og nervøs.

Igår holdt jeg på å miste en viktig person på grunn av meg, jeg var langt nede, og depresjonen tok overhånd på alt, jeg var overfølsom for hver lille minste ting og sa ting uten å tenke meg om. Jeg sa mange ting som kunne være utrolig sårende. Jeg ble forlatt og alene igår, jeg fortjente det.

Jeg mistet kontrollen, skadet meg, stakk av hjemmefra, sa jeg skulle ta selvmord, løp/gikk mens jeg kuttet meg nedover armene, det svei i beina for jeg hadde skadet meg der før jeg stakk av. Jeg heiv mobilen i veien og brydde meg ikke, løp videre, det var seint på kvelden nå og håpet ingen ville finne meg, jeg heiv jakka på ett jorde, blodet rant og rant og jeg skiftet mellom å løpe og gå. Jeg hadde kommet langt, men pappa fant meg langs veien til slutt.

Kom hjem gråt og gråt hele tiden, har aldri hatt det så vondt inni meg i hele mitt liv, jeg visste alt var min feil. Jeg visste ikke om det var for seint, det virket sånn. Jeg forsatte å gråte i evigheter og skreik, følte meg hjelpesløs og sjansjeløs, klarte ikke å roe meg, jeg måtte få snakket med den ene og ingen andre. Den ene kom hit, følte håp og litt glede, etter masse gråt og snakk, jeg gråt så masse at jeg mistet pusten og brakk meg, jeg følte meg elendig. Fikk klemmer som roet meg ned, til slutt endte alt bra. Mistet ingen, fikk en sjans til å vise, en sjanse jeg aldri vil kaste bort.

Nå sitter jeg her, er forsatt redd og nervøs. Jeg er redd for å ødelegge denne sjansen, viss jeg noen gang gjør det, aner jeg virkelig ikke hvor og hva jeg vil gjøre. Jeg håper jo på at alt kommer til å forsette bra fra nå.

Igår skadet meg nedover den ene leggen og nedover begge armene. Jeg har heller ingen mobil lengre, den ble påkjørt så den er kust..

 


Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits