DESIGN ♥
Unnskyld jeg har skuffet dere... (PastelCandy)

Unnskyld jeg har skuffet dere...

04.10.2013, kl.18:23 × 1 Kommentar

Idag og i natt har ikke akkurat vært så bra, jeg fikk ikke sove i natt i det hele tatt og tankene bare strømte på. Jeg ble mer og mer deprimert, så etterhvert sto jeg bare opp og satte meg ved pc'en, jeg sa ifra til kjæresten min og sa at alt gikk fint " for jeg trodde faktisk at jeg hadde kontroll over meg selv akkurat da ".

Men det viste seg til etterhvert at jeg hadde ikke så fult kontroll på meg selv, jeg satt der og hørte på musikk etter mitt humør, så det var ikke akkurat happy musikk. Etter hvert kom lysten mer og mer, jeg visste innerst inne at jeg burde vekke han, men det gjorde jeg ikke. Jeg skrudde fra hverandre en blyantspisser, og satte i gang å kutte meg, det begynte rolig og forsiktig, men endte med værre og værre... Til slutt innså jeg at jeg måtte vekke han, så jeg gjorde det.

Jeg skammet meg virkelig der jeg satt med full av blod på teppet og blod som randt nedover armen. Jeg unnskyldet meg så mange ganger for han at jeg ikke husker hvor mange en gang, men med en gang han så det kom han og støttet meg og snakket rolig med meg, jeg har aldri følt meg så trygg før etter ett sånn tilfelle før! Han er helt fantastisk, han fant fra hånkle med vann og tørket armen min og tokk bort sølet etter meg, han tokk med meg til apoteket og skaffet bandasje til meg, når vi kom hjem til han igjen så hjalp han meg med bandasjen.

Nå vi kom til pappa, tokk pappa å renset det ordentlig og tokk på ny bandasje. Pappa sa selv at jeg egentlig skulle sydd noen av dem, ivertfall den ene.

Lysten er der forsatt, så har sagt ifra til kjæresten min at jeg ikke vil være alene i helgen <3 Men jeg har klart noen månder nå uten selvskadingen, det er takke være Kim at jeg har klart det <3

Nå er jeg utrolig sliten og trett, noe kjæresten min også er.bloodflower

04.10.2013 - 18:51

Jeg håper virkelig for din del at det kommer til å li bedre etterhvert, ingen skal trenge å føle seg sånn :cSkriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits