DESIGN ♥
asdfghjkl!!!! (PastelCandy)

asdfghjkl!!!!

04.10.2013, kl.08:45 × 1 Kommentar

Hei.

Nå sitter jeg her og føler meg trøtt og ødelagt, får ikke sove i det hele tatt. Lukker øynene mine og da strømmer tankene bare på for fullt, tankene kommer om fortiden om alt! Jeg skjenner jeg er utrolig følsom nå, har lyst til å grine, men går ikke, er for sliten og trøtt. Jeg skal liksom stå opp kl 12 idag, så skal jeg møte bestemor i byen idag kl 3, men hvet egentlig ikke om jeg har krefter nok til det..

Depresjonen tar over, så enkelt er det...Lysten kommer tilbake, mine arr gjør vondt og igjen påminner meg om alt, jeg skammer meg, men samtidig ikke. Er det galt at jeg syntes det er fasinerende og avslappende å se blodet mitt renne nedover og dryppe ned? At jeg på en måte er stolt over mine arr, for jeg syns dem er vakre? Samtidig skammer jeg meg og hater dem, virkelig hater dem... Jeg aner ikke, jeg passer ikke inn i denne verdenen.

I det siste har jeg vært utrolig redd for hva andre tenker om meg og mener om meg, jeg er virkelig redd. Alt folk sier går rett inn på meg og synker selvtilliten. Jeg ser folk ser rart på meg når jeg går i shorts og t-skjorte, jeg lurer virkelig på hva dem tenker om meg. Her om dagen fikk jeg spørsmål av en liten unge om " hva er det for noe? " og peker på armene mine, jeg fortet meg og gjemme armene inn i genseren og svarte fort " Ingenting ". Heldigvis kom kjæresten min inn med en spøk, " det er det som skjer når du leker med for mange katter på en gang ". Det ble sikkelig kleint.. Har fått spørsmål av venner og.

Når jeg er som dette føler jeg meg ensom uansett hva, jeg hvet ikke, alt er surr nå... jeg har så lyst til å gjøre det stemmene sier..
Hitoro~

04.10.2013 - 14:03

jeg føler virkelig med deg<3Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits