DESIGN ♥
Hvem er Pastel Candy? (PastelCandy)

Hvem er Pastel Candy?

03.10.2013, kl.01:37 × 11 Kommentarer

Hei hei

Nå skal jeg prøve så godt jeg kan å fortelle dere hvem og hvordan jeg er, noe jeg ikke er flink med siden jeg ikke hvet helt hvordan jeg skal besrive det..

Jeg bor hos kjæresten min Kim, vi er forlovet og lykkelige sammen. Vi har to herlige hunder, en Border Collie "Shadow" og en Shetland Sheepdog "Teddy". Jeg går fortiden ikke på noe skole, men har tenkt å prøve å begynne på Melsom vgs i 2014 og da har jeg tenkt til å gå linjen naturbuk med fordypning i hund. Jeg har en utrolig stor interesse for hunder og ønsker å ta utdannelse innenfor det. I hverdagen tegner jeg mye, blogger, tar bilder, holder på med hunder og er med kjæresten min.

Jeg holder meg for det meste unna mennesker, det kommer på grunn av angsten og fordi jeg rett å slett ikke forstår meg på dem. Jeg holder meg unna fester og alkohol, jeg har drikket noe med alkohol i noen ganger men etter den gangen jeg ble full endte ikke bra, så nei jeg kommer aldri til å drikke igjen. Jeg kan finne på å dra på en fest, men ikke uten kjæresten min og jeg rører forsatt ikke alkohol. Jeg er en veldig nervøs og redd person, som er veldig usikker på seg selv og har null selvtilitt.

Men viss jeg først blir godt kjent med deg og føler meg trygg på deg, så får du se en helt annen side av meg som virker mer selvsikker, glad, full av energi, rastløs og pratsom. Jeg kan være ganske vanskelig å bli kjent med og komme innpå, men når du først blir venn med meg, så har du en venn som er der for deg og støtter deg for resten av livet. Jeg er veldig glad i musikk som Metallica, Tokio Hotel, Paramore, Fit For Rivals, Metro Station og Osv.. Jeg er også veldig glad i alternative stiler som skiller seg ut, som fks emo, scene, goth, cybergoth, kawaii og osv, men det har noen av dere kanskje allerede lagt merke til?

Men det som skiller meg ut fra de fleste andre er at jeg sliter med en dyp depresjon, angst, selvskading, separasjons angst og PTSD. Jeg får hjelp og har kommet ganske langt med meg selv hittil, men sliter en del forsatt. Men den personen som har hjulpet meg mest er Kim, psykologen har egentlig ikke vært så mye til nytte. Jeg fikk piller mot depresjon en lang periode som endte med at jeg ble bare langt værre.

Fakta om meg selv:

◊  Jeg er født 17/5-1996

◊  Jeg er en bakterie freak.

◊  Jeg elsker å farge håret mitt, spesielt viss jeg har muligheten til "sprøe" farger.

◊  Jeg elsker tattoveringer!!! Det er elsk!!

◊  Jeg er redd busser, mennesker, edderkopper, insekter osv..

◊  Når jeg ble født hadde jeg helt svarte øyne, nå er de mørke brune.

◊  Jeg har angst, depresjon, separasjons angst og PTSD.

◊  Jeg har klart å slutte med selvskadingen, men lysten er der forsatt.

◊  Jeg har to hunder, en Border Collie som heter Shadow og en Shetland Sheepdog som heter Teddy.

◊  Jeg elsker ulver.

◊  Jeg tror ikke på gud, men jeg tror det er mer mellom himmel og jord enn vi tror.

◊  Jeg elsker anime/manga ( spesielt å tegne dem )

◊  Jeg blir utrolig lett sjalu og er litt det som kalles eiesyk, men har sånn ok kontroll over det.

◊  Jeg klarer meg ikke uten brus, drikker det hver dag 24/7.

◊  Jeg hater vann.

◊  Min ekte hårfårge er brunt, sist jeg ikke hadde den ekte hårfargen min var i 6.klasse, etter det har jeg alltid farget håret mitt.Er der noe mer dere lurer på så spørr i vei ;) <3

 

 


Katarina

03.10.2013 - 13:48

Hei på deg!! Først av alt må jeg si at bloggen din er til mega stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!Helene Agejeva Jensen

03.10.2013 - 18:47

Åh, du er født akkurat en måned før meg. :-D Så pen du er!Pastel Candy

03.10.2013 - 19:15

Helene Agejeva Jensen: Hehe kult c: Tusen takk <3Pastel Candy

03.10.2013 - 19:18

Katarina: Det er utrolig koslig å høre, selv om at det utenkelig at noen tenker på den måten om meg. Jeg kommer nok aldri til å slutte å blogge bare for noen frekke og slemme folk, de skjenner meg ikke en gang. Men dette gjorde meg virkelig glad innvendig! <3juliaamyklebust

03.10.2013 - 19:57

Elsker håret ditt!!!

Har en spørsmålsrunde på bloggen min, hadde satt pris på noen spørsmål fra deg!Fade Away

03.10.2013 - 20:03

Vakre deg ^-^<3

Utrolig spennende å lese ^-^RaversSpeech

03.10.2013 - 20:55

Elsk på bloggen din :3Pastel Candy

03.10.2013 - 21:05

juliaamyklebust: Tusen takk ^^, skal prøve å stille noen spørsmål :)Pastel Candy

03.10.2013 - 21:05

Fade Away: Tusen takk, men det er du som er vakker her ;)<3Pastel Candy

03.10.2013 - 21:06

RaversSpeech: Tusen takk :303.10.2013 - 21:06

Hei kjære deg! Jeg lurte bare på om du ville være så snill å stemme på koffert nr. 2? Da gjør du meg til verdens gladeste jente. :)

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits