DESIGN ♥
Hos psykologen ( ellers har dagen bare vært kos ) (PastelCandy)

Hos psykologen ( ellers har dagen bare vært kos )

27.09.2013, kl.03:46 × 4 Kommentarer

Hei hei.

Idag tidlig var jeg og pappa avgårde innom psykologen min for å prate om de vanlige tingene. Jeg er der hver 14 dag og noen ganger lengre mellom hver gang, men jeg har selv bedt om at det skal være så lange mellomrom. Det kommer på grunn av at jeg blir så utrolig sliten av å dra dit, det tar utrolig på energien å prate om fortiden min, for det er så mye vondt som er så vanskelig å prate om.

I det siste har jeg klart å kontrollere tankene og meg selv mye mer, noe jeg selv er ganske stolt av. Men jeg blir fort sliten av ingenting, men det kommer jo på grunn av angsten min og PTSD. Men det hjelper masse når jeg har Kim og pappa som alltid er der for meg når jeg trenger dem.

Etter jeg hadde vært hos psykologen var jeg ganske så sliten og ødelagt, ble jo sittende der ganske lenge idag for å prate og jeg skjente jo at jeg ble litt sånn små irritert innvendig av alle de teite spørsmålene, så ja var deilig å komme seg ut derifra og vite at det er 3 uker til neste gang.

Så dro meg og pappa avgårde for å handle litt matvarer, så slapp pappa meg av hjemme hos Kim. Da kom jeg hjem til to glade hunder, Shadow var ganske så klar for å komme seg ut en tur også. Etter en liten stund kom Kim hjem og da klarte jeg endelig å slappe av helt invendig. Kim gjør at jeg føler meg så trygg og får meg til å være helt rolig. Så hittil idag har vi bare koset oss, sett på tv og spilt på pc'en.

Kim var også så hyggelig og flink idag at han lagde fløtegratinerte poteter!

Hva har dere gjort idag ( eller skal jeg si igår? )

Ps, jeg er litt natt ugle c:


RaversSpeech

27.09.2013 - 06:13

uff ja det er ganske slitsom å dra ofte :/Hitoro~

27.09.2013 - 12:23

Går til psykolog greier hver uke jeg ._:Pastel Candy

27.09.2013 - 19:46

RaversSpeech: Mhm, ivertfall når de stiller samma spørsmålene. :/Pastel Candy

27.09.2013 - 19:48

Hitoro~: Gjorde det før jeg også, men jeg har blitt mye bedre nå og har kjæresten min, så trenger ikke så ofte mer c:Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits