DESIGN ♥
Miss you (PastelCandy)

Miss you

20.09.2013, kl.22:14 × 0 Kommentarer

Hei hei ^^,

Idag har meg, Kim og bestemor vært på besøk til graven til mamma. Bestemor fikset noen nye blomster og pyntet opp med en nydelig pyntegjenstand som var en liten pus, for alle hvet jo hvor glad mamma var i katter. Det er rart å stå der foran graven til mamma, tankene kommer og strømmer inn. Tanken på at hun ikke er her mer og aldri igjen vil komme tilbake, jeg savner henne så sårt.

Merkelig hvordan tiden har gått siden hun var her og hvor forandret alt har blitt, det er ingen ting som er det samma lengre. Det har jo skjedd en del positive forandringer også siden mamma ble borte fks, jeg har fått meg to hunder til ( Teddy og Shadow ), har fått meg verdens beste kjæreste ( Kim ) som støtter meg igjennom alt og er der for meg uansett hva, meg og pappa har fått et mye mer nærmere fohold til hverandre ( prater mer sammen en før, gjør mer ting sammen. Det er jo også flere positive ting som har skjedd..

Men det er masse negative ting og, depresjonen min ble værre en før, julen kommer aldri til å bli den samma ( Mamma var vel verdens mest elskede jule elsker, det var nisser overalt! ), mamma var den eneste som forstod meg siden hun hadde opplevd mye av det samma ( meg og henne var veldig like ), ting har blitt mye mere stille, angsten har blitt mye større osv..

Men jeg kommer aldri til å glemme henne, hun betyr alt for meg, uansett om hun har gjort en del dumme ting, men hun er et menneske, hva kan du forvente for vi gjør alle gør feil.


Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits