DESIGN ♥
Nå har Psycho fått nytt hjem (PastelCandy)

Nå har Psycho fått nytt hjem

04.09.2013, kl.21:20 × 2 Kommentarer

Hei hei.

Idag våknet jeg mye tidligere en vanlig, har ikke noe imot det egentlig. Kim hadde fri idag også, noe som var veldig bra siden idag kom en som skulle kanskje kjøpe lille gutten Psycho. Vi har ryddet, værtt hos dyrlegen å hentet papirer på bytting av eier, hentet noen greier hos pappa, så fikk vi besøk til slutt.

Det gikk bra idag, jeg var veldig nervøs siden jeg har aldri solgt en hund før. Men hun som kom innom og Psycho hadde en utrolig bra kjemi sammen og Psycho likte henne veldig godt. Så nå har han kommet til et fint hjem. Jeg kommer til å holde kontakten med henne over facebook.

Det er litt rart uten lille gutten her mer, men jeg hvet han har det godt nå.

For dere som lurte grunnen til at jeg måtte omplassere han er fordi det var ikke riktig rase for oss, jeg hadde lest og alt om rasen. Men nå hadde jeg fått beskjed om å ikke ha noen dyr av legen på grunn av allergi mot dyr. Dermed kunne jeg ikke ha Teddy mer, så da fikk jeg meg en Chinese Crested siden de er allergivennlige. Men etter jeg hadde fått han fikk jeg vite at jeg ikke hadde allergi mot dyr, men bare for husstøv, støv og husmidd. Dermed fikk jeg Teddy tilbake og ting ble ikke helt etter planen. Men vi har bestemt oss for at Teddy skal få seg en kompis med tiden som kommer.

Her er ett bilde fra Psycho var litt mindre sammen med meg <3

Kommer dere til å savne Psycho?

Noen som har opplevd noe lignende?


benediktenp

04.09.2013 - 21:32

fint bilde :DPastel Candy

04.09.2013 - 21:53

benediktenp: Tusen takk <3Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits