DESIGN ♥
Meg og Kim har blitt forlovet <3 (PastelCandy)

Meg og Kim har blitt forlovet <3

25.07.2013, kl.01:18 × 7 Kommentarer

Hei, i det siste har skjedd mye, men trur det blir litt vel mye å ta igjen alt det nå, hehe.

Men uansett tenkte jeg å fortelle dere litt om hva som skjedde igår! Ghaaa får bare masse sommerfugler i magen av å tenke på det! Jeg og Kim ble forlovet, det var jeg som spurte han, hvet mange syntes det er rart når ei jente spørr, men det er vel ikke så nytt ifra min side i familien for vi gjør ting på våres egen måte. Vi var hjemme hos meg midt på natta, så skrev jeg en side der det sto hvor mye han betyr for meg og hva jeg føler for han, når han bladde til neste side sto det "vil du forlove deg med meg?" Han svarte ja! Noe dere sikkert skjønte fra begynnelsen av innlegget.

Nå er jeg bare utrolig lykkelig for det er bare oss to sammen og jeg håper jo på at det kan vare evig. Vi har ikke noen forlovelses ringer enda, men det er ikke sånn mega viktig mener jeg da, for man må ikke ha ringer for å være forlovet, det tar vi som det kommer. Jeg mener at når man er forlovet har man lovet hverandre å en dag gifte seg med hverandre, at det er et tegn på at det er bare dere to, at man skal støtte hverandre og være der for hverandre, det er på en måte et usynlig bånd som viser at det er dere to og ingen andre. Et tegn på at man virkelig elsker hverandre. Det betyr også mye mer, men vanskelig å beskrive.

Jeg hvet også at mange mener at det er for tidlig for meg og at jeg kaster bort livet mitt. Men jeg mener noe helt annet, jeg hvet at det kanskje ikke varer evig som mange sier, men man hvet egentlig aldri om noen som helst forhold kommer til å vare, så jeg kan ikke akkurat la ting la være i livet bare fordi at det kanskje en dag blir slutt, jeg tar heller sjanser i livet. Jeg føler at Kim gjør meg lykkelig og jeg elsker han av hele mitt hjerte, så dere kan si hva dere vil, men jeg er lykkelig nå og vil heller ta en sjans og håpe på at det varer evig. Men uansett hva som vil skje i framtiden vil han være i mitt hjerte.

Jeg er heller ikke den type jente som vil ha masse smykker og ringer, så forlovelses ringen er ikke så viktig at jeg må ha det, for det er jo ikke ringen som holder oss sammen, det er jo kjærligheten vi har for hverandre. Grunnen til at jeg selv spurte om han ville forlove seg med meg, var fordi jeg er ikke typen jente som går rundt å venter på at sånt skal skje og blir furten om det ikke skjer. Jeg velger heller å ta sjansen om å spørre selv, jeg ser ikke noe forskjell i om det er ei jente eller en gutt som spørr.

Det viktigste nå er at meg og Kim er lykkelige sammen nå <3

Er du forlovet?

Mener du at ei jente kan også spørre?

Hva er dine meninger når det gjelder forlovelse?

 


Whitemurderdoll

25.07.2013 - 09:45

Aw gratulerer så mye! :DPastel Candy

26.07.2013 - 02:44

Murderdoll/Heidi: Tusen takk :D <3helene

27.07.2013 - 18:02

gratulerer så mye, dere passer så godt sammen <3

og nei, det er ikke ringene som binder dere sammen!Anja

30.07.2013 - 12:08

Ja, har vært forlovet i 2 år å 1 mnd, vi kjøpte ringer dagen etter han spurte meg, da jeg mener at forlovelsesringen er viktig. Gratulerer! :-)Pastel Candy

31.07.2013 - 00:36

helene: Tusen takk :D <3Pastel Candy

31.07.2013 - 00:37

Anja: Tusen takk :D <3mariella

31.07.2013 - 02:10

Gratulerer ;-) ja,jeg er forlovet.den 24.12.13 så har jeg og min kjære vært forlovet i 2år. Den 22.juli som var så var der akuratt to år siden jeg og kjæresten møtte hverandre for første gang:-D husker stedet,lukten,følelsene og alt!

Syns det er helt greit at ei jente spørr,tante spørte onkel og dem har nå vært gift i 7-8?år :-) jeg spørte faktisk Lars om vi skulle forlove oss,husker hvordan det gikk til :

mammaen til Lars hadde forlovelsesfest for seg selv og typen..og da kom den tanken opp,så ble vi enige at det skulle vi gjøre,og avtalte at han skulle på kne med ring forran hele familien på julaften! Husker han sa "jenta mi? Vil du ta i mot denne ringen fra meg?" ja,sa jeg da og kasta meg over halsen hans! Han kjente Ikke ffamilien en gang,andre gang han hadde møtt dem! Vi skal snart også få skaffet forlovelsesattest også:-) så det står i papirene!

syns man skal ta sjansen om man føler det er rett,og at det er kun DEN personen DU har lyst til å dele livet DITT med! Så skal det ikke være noe hinder;-) <3Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits