DESIGN ♥
Hvem er jeg egentlig? (PastelCandy)

Hvem er jeg egentlig?

17.07.2013, kl.03:13 × 1 Kommentar

Hei hei..

Jeg må innrømme nå at jeg har det ikke lett, dere forstår sikkert ikke... Jeg hvet jeg har det bra nå når det gjelder mye, men tankene mine er ikke på plass. 

Jeg tenker hver eneste dag i hvert sekund på selvmord og overalt jeg går ser jeg forskjellige muligheter å gjøre det på. Men jeg gjør det ikke, for jeg klarer ikke tanken på å skuffe de nære meg. Jeg får stadig spørsmålet '' Hvorfor skal du tenke sånn nå, du har jo ikke noe grunn til det '' Jeg skjønner jo dere som sier det, men det er ikke så lett. Jeg har virkelig ikke kontroll over tankene, uansett hvor glad jeg er så er det alltid noe. Jeg klarer det virkelig ikke, det er for jævlig rett å slett.

Jeg har sluttet med å skade meg, ja det har jeg. Men jeg har begynnt med andre ting, ting ikke familien min hvet om, ting jeg ikke vil si, for jeg hvet de vil bli skuffet. Jeg hvet jeg har gått en virkelig feil vei nå, en blind vei og jeg kan ikke snu. For lysten er så høy nå at ingen kan kontrollere den, jeg vil heller ikke bli stoppet. Jeg vil ikke ha mer hjelp, jeg tror ikke på sånt mer, jeg har gitt opp. Det er bare om å overleve hverdagen nå.

Jeg er ikke lenger ett englebarn, jeg er ikke lengre den jeg var, det er rett å slett få som skjenner meg nå. Jeg er ikke den dere skjente, hun er borte for alltid. Alt dette bare fordi jeg gjør mine egne valg, jeg har blitt til den jeg egentlige meg. Jeg hvet at få av dere egentlig ikke vil like meg om dere får vite...

Men alt er bare vondt innvendig nå... hade.

mariella

31.07.2013 - 01:59

Åhåhå,du er virkelig ikke alene Silje,jeg gjør også ting for å slippe vekk fra virkeligheten.du er aldeles Ikke alene...her forleden hadde jeg det sykeste anfallet noen sinne,er ennå ikke blitt rolig,fremdeles skremt av meg selv:-( gleder meg til mandag, for da har jeg penger til.... :-P vet virkelig hvordan det føles å være kjempeglad,men samtidig så er noe galt innvendig...vet det,virkelig..vi sliter med det samme,fortid..ting vi har fortrengt som nå kommer tilbake å ødelegger. :-( jeg vet,jeg vet! Vi kjenner hverandre ikke så godt,men du skal vite at trenger du en venn,så er jeg her..støtter alt og alle uansett. Og spesielt deg,ser du trenger det,men er vanskelig for meg å få gjort noe når vi kun er nettvenner..håper vi blir mer enn det en dag :-) bare ikke glem,trenger du en som forstår,som opplever det samme...så er jeg her! <3Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits