DESIGN ♥
Tenker forsatt på deg (PastelCandy)

Tenker forsatt på deg

09.07.2013, kl.15:28 × 2 Kommentarer

En gang var vi venner, hvorfor er vi ikke det mer? Hva var det jeg gjorde, akkurat jeg gjorde ingen ting. Du ignorerer meg, ser ikke på meg en gang. Jeg savner deg, det er helt sant. Vi hadde så mange morsomme tider sammen, alt det rare vi to kunne finne på. Men jeg er borte i dine tanker, jeg fins ikke mer. Jeg er bare et minne som vidt kanskje er til stede.

Vi hadde det gøy og drømte oss vekk sammen om å bli sang stjerner, vi lagde egne show foran foreldrene våre. Sminket hverandre, du fikk selvtilliten min opp, du fikk meg til å være meg. Men du er borte nå, du vil ikke ha noe med meg å gjøre mer. Jeg lover av hele mitt hjerte at jeg ikke har gjort noe, jeg ble bare veldig trist når du la ut den videoen på youtube, der du nevnte meg, det var ikke akkurat positivt. De eneste jeg pratet om deg om var med de nermeste, men det er fordi jeg trengte hjelp og var forvirret.

Jeg har prøvd å ta kontakt med deg, du vil ikke ha meg der igjen. Jeg skal godta ditt valg selv hvor vondt det er å glemme. Jeg skal ta vare på alle de gode minnene jeg hadde med deg. Jeg håper at vi en dag kan ivertfall kanskje si hei til hverandre... Men du var en av de beste vennene jeg hadde, det skal du vite.


helene

09.07.2013 - 16:03

uff alltid trist å miste en venn... *klemmepå*09.07.2013 - 18:08

:(<3Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Gullhaug

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar.

Kamera: Canon EOS 550D
Bilderedigering: Pixlr.com
hits